Terma & syarat

 1. Pakej kami adalah ‘ground package’, tidak termasuk tiket penerbangan. Bayaran yang termasuk dlm pakej hanyalah penginapan, pengangkutan, lunch & dinner, bayaran entrance seperti muzium, themepark, etc.
 2. Anda dinasihatkan melancong, minima seramai 4 orang atau ke atas untuk mendapatkan tawaran harga yang lebih murah.
 3. Diingatkan pakej kami ialah pakej ‘budget’ yang menggunakan kenderaan awam sepenuhnya yang mungkin mencabar bagi anda namun kami menjanjikan perjalanan anda terasa ‘adventurous’ dan sukar dilupakan.
 4. Kami juga menyediakan khidmat kereta sewa bagi yg mempunyai anak kecil ataupun warga emas. Namun bayaran untuk kereta sewa tidak termasuk dalam bayaran pakej.
 5. Deposit sebanyak MYR150 hendaklah dijelaskan di Malaysia, supaya kami dapat menetapkan tarikh pakej anda secara muktamat. Baki pembayaran hendakah diserahkan ketika sampai di lapangan terbang korea atau ditransfer ke akaun bank. Pastikan anda telah menukar wang ringgit Malaysia ke won korea ketika di Malaysia lagi.
 6. Jadual aktiviti lawatan harian boleh dirunding dan ditukar mengikut kehendak dan kemahuan pelanggan. Kami juga akan memberi cadangan terbaik untuk melancar dan memudahkan perjalanan anda.
 7. Tempat-tempat lawatan yg terdapat dalam pakej hanya di dalam SEOUL dan sekitar dengannya. Tetapi kami juga akan menyediakan khidmat tourguide di luar Seoul sekira terdapat permintaan, namun bayaran harga akan berbeza dari harga asal disebabkan penambahan kos pengangkutan, penginapan dan makanan.
 8. Breakfast tidak disediakan. Hanya lunch dan dinner sahaja termasuk dalam pakej.
 9.  Khidmat kereta sewa disediakan dengan caj asingan sebanyak KRW 150,000 (MYR 551)
 10. Kadar tempoh masa kerja guide adalah 8 jam (10 a.m – 6 p.m). Tempoh masa maksimum adalah sehingga 7 p.m berdasarkan budi bicara guide.

Jadi apa tunggu lagi hubungilah kami segera sebelum terlambat…!!!!!

Advertisements

4 thoughts on “Terma & syarat

 1. koreamuslimtour says:

  Harap maaf, untuk masa ini, kami hanya dapat menyediakan pakej di seoul shj..sekiranya saudari perlukan khidmat tourguide di seoul inshaallah kami dapat sediakan
  Terima kasih

Comments are closed.