Restoran Mewah ‘Forever Alone’ Di Korea

Okay sebelum itu pihak kami nak maklumkan lah dahulu siap-siap, makanan di restoran ini bukan untuk orang muslim ya harap maklum.

Kat sini kami nak kongsikan dekat korang semua restoran yang mana setiap pelanggannya khas untuk makan secara solo sahaja. Takde lah mewah sangat tapi bukan biasa-biasa tau…korang tengok lah

16831083_1660501673965197_1384300287262378472_n

Tengok tu haa, sampai siap tv flat screen sorang satu beb. Sangat lah sesuai untuk kaum forever alone untuk makan di sini secara mewah hehe.

16864547_1660501670631864_932275207388958725_n

Bila tengok sekali pandang nak macam CC sudah haha.

16832402_1660501660631865_7062457161749387214_n

16649166_1660501753965189_1714212709455325961_n

16830639_1660501773965187_8498711920812428704_n

16864891_1660501777298520_556499649604857503_n

16864610_1660501877298510_7888032453996665703_n

16864758_1660501920631839_7098569780416469164_n

16864916_1660501977298500_1122544630744753928_n